Aquesta setmana, les sessions “Ens movem a l’aire lliure” només es faran a l’Anella Mediterrània

Redacció.- El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha considerat oportú alliberar l’espai de la plaça Corsini de les sessions d’activitat física a l’aire lliure que s’havien programat fins al proper divendres a la tarda. La decisió ha estat presa per motius tècnics.

El Patronat ha lamentat les molèsties i ha comunicat que, tot i aquesta suspensió, les sessions del programa “Ens movem a l’aire lliure” es continuen desenvolupant al llarg d’aquesta setmana a l’exterior de l’Anella Mediterrània, de les 19 a les 21 hores.

Les sessions del programa tenen una durada de 45 minuts i estan dirigides per un tècnic; inclouen zumba, pilates, cross, cardiobox i tonificació.

El Patronat Municipal d’Esports ja està treballant per desenvolupar aquestes activitats de forma itinerant per a tota la ciutat.

Cal recordar, a les persones interessades que les places de les activitats són limitades i s’assignen per ordre d’arribada; hi ha personal que vetlla perquè es mantingui la distància de 2 metres entre els participants. Cal accedir-hi amb mascareta i posar-se gel hidroalcohòlic, deixant en l’espai marcat els objectes personals; cada participant fa l’activitat en un espai numerat i no es pot abandonar l’activitat fins que acabi, seguint les indicacions. Es recomana portar tovallola i aigua.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *