La parròquia de Torreforta acollirà un concert solidari de gòspel a capella

Del reconegut grup africà Aba Taano, per ajudar la infància d’Uganda

El diumenge 1 de desembre, la parròquia de Sant Josep Obrer de Torreforta acollirà el concert del grup africà Aba Taano, un concert molt especial.

Aba Taano és un grup de gòspel a Capella format per la Nabbaale, Kamogga, Derrick, Ki-meze i Mayanja. Són un exemple de superació. El conjunt va néixer fa més de 10 anys a un orfenat d’Uganda fundat per Elisabeth Michot de Jowers i des d’aleshores han actuat en nombrosos països, han enregistrat diversos discos, i han guanyat molts premis internacionals, com l’A Cappella 2018 Concert Leipzig, que van aconseguir en el Gewandhaus de Leipzig, una de les sales de concerts més prestigioses d’Europa. Gràcies als seus cants ajuden a recaptar fons per a que altres nens i nenes de l’orfenat puguin millorar allí les seves condicions de vida.

El galardonat conjunt de gòspel Aba Taano en una de les seves actuacions.

“La música forma part de la seva vida, el gòspel és un cant a l’esperança”, explica la musicoterapeuta Montse Navarro, que dóna suport al grup en les gires per Catalunya després de conèixer-los en un concert a la Sagrada Família. Aba Taano visiten el nostre país per mostrar la seva energia i el seu art i després tornaran a la seva comunitat per continuar ajudant.

La parròquia de Sant Josep Obrer de Torreforta, en col·laboració amb el Cor Sant Josep d’aquesta parròquia, tindrà el privilegi d’acollir un dels concerts de Aba Taano el diumenge 1 de desembre a les 12:00h. La recaptació que es faci mitjançant taquilla inversa anirà a favor de l’Orfenat de Kireka, a Uganda. De ben segur que serà aquesta una cita per a l’alegria i també per a la solidaritat.

Un comentario

  • Maria

    Me encantaría asistir. Quisiera saber en donde se puede comprar las entradas y el precio por favor, no lo veo indicado en ningún sitio. Muchas gracias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *