El Parc de Nadal de Tarragona busca monitors i monitores

El proper dia 4 de novembre finalitza el termini per presentar-se a l’oferta de monitor/a

Redacció.- Com cada any, el Club dels Tarraconins organitza el Parc de Nadal, un espai que durant nou dies estarà completament dedicat als més petits de la casa. Des del 27 de desembre fins al 4 de gener tallers, activitats, espectacles i moltes sorpreses esperen que arribi l’època més freda de l’any per fer gaudir als infants de la ciutat.

Però per fer que aquest univers funcioni a la perfecció, es necessiten monitors i monitores disposats a participar en aquesta aventura màgica. Només és necessari disposar del títol oficial de monitor/a de lleure i voler viure aquesta enriquidora experiència.

Per presentar-se, s’ha d’accedir a la pàgina web del Club dels Tarraconins i omplir el formulari disponible (http://www.tarraconins.cat/formularis) La data límit és el proper dia 4 de novembre Hi ha tallers de tota mena i per a tots els perfils de treballadors, des del reconegut taller de pintacares fins activitats de robòtica, manualitats o esports.

Per a més informació sobre el Parc de Nadal i l’oferta de monitoratge es pot enviar un correu a club@tarraconins.cat o trucar al 685 922 011.

 

Imatge cedida per El Club dels Tarraconins.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *