Dispositiu especial de trànsit per la manifestació per reclamar més seguretat a la indústria química

Els autobusos seran gratuïts de les 17:30h fins al darrer servei de la nit

Redacció.- Amb motiu de la manifestació unitària convocada per demà dimecres 19 de febrer a les 19h, per reclamar més seguretat a les indústries químiques amb el lema “volem seguretat, informació i cooperació” arran de l’explosió a l’empresa IQOXE, l’Ajuntament de Tarragona ha posat a disposició dels ciutadans una sèrie de mesures per afavorir la mobilitat i minimitzar l’ús del vehicle privat.

D’una banda totes les línies de la flota d’autobusos municipals seran gratuïtes a partir de les 17.30h i fins a l’últim servei de la nit i es preveurà, en cas de necessitat, reforçar la flota amb més vehicles.

D’altra banda, els autocars procedents d’altres municipis podran deixar als manifestants a l’Avinguda Marquès de Montoliu i aparcar a l’Avinguda Catalunya a l’alçada del Camp de Mart fins a finalitzar la manifestació, per tal de recollir-los.

La manifestació començarà a la Plaça Imperial Tarraco a les 19h i recorrerà la Rambla Nova fins al carrer Sant Francesc, davant de la delegació del Govern.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *