El Campionat de Catalunya de circuit, de patinatge de velocitat, de nou a Bonavista

S’ha celebrat a Bonavista, concretament a l’esplanada del pàrquing del mercat, el Campionat de Catalunya de circuit, de patinatge de velocitat. El campionat s’ha celebrat en aquesta ubicació després de l’èxit que va tenir el 2018.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat pel Nàstic de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, la Federació Catalana de Patinatge i l’Associació de veïns de Bonavista.

En la competició s’hi han citat 120 participants vinguts d’arreu de Catalunya. Del territori hi han participat el Nàstic de Tarragona i el Club Fènix de Pallaresos. També hi han participat clubs del Prat, de Barcelona, de Montcada, de Lliçà d’Amunt i de Viladecans.

Unes 300 persones s’han desplaçat a Bonavista per aquest esdeveniment que ha comptat amb els millors patinadors de Catalunya, i medallistes estatals i de campionats europeus i mundials, entre els quals està la tarragonina (Nàstic) Júlia Espín, que l’any passat va assolir cinc ors als campionats d’Espanya. Durant tot el dia s’ha pogut gaudir d’espectaculars curses, tant de velocitat com de fons.

Una bona oportunitat, aprofitada per molts, per gaudir d’aquest esport poc conegut, però amb cada vegada més practicants i més qualitat al nostre territori.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *